Wat ben je ontgroeid?


Vandaag de exacte conjunctie tussen Mars en Uranus maar die heeft zich al goed laten voelen afgelopen week en zal ook deze week nog verder doorwerken. Eén van de thema's die aangeraakt worden in het sterrenbeeld Stier is waarde (uiterlijk) of zelfwaarde (innerlijk). Dat roept vragen of bedenkingen op als: Wat ben ik waard? Wat verdien ik? Dit is het mij niet meer waard. Dit is mij onwaardig.

Er worden momenteel grote vragen gesteld of misschien beter gezegd, er spelen zich momenteel gebeurtenissen af die ervoor zorgen dat je je vragen begint te stellen. Dat gebeurt niet toevallig, het is een duwtje in de rug van het Hogere om te laten zien wat er moet veranderen.

De kwestie is om met een Hoger perspectief te zien en je niet te verliezen in de mogelijk turbulente zaken die plaatsvinden in je leven. Om niet reactief te handelen of wraak te nemen maar om te kijken naar wat de boodschap is die er achter zit. Er is meestal een rode draad te vinden en die draad leidt je naar iets beters.

In mijn geval is er het ene na het andere probleem in mijn appartement, wat vanzelfsprekend niet aangenaam is. Bovendien is de verhuurder niet alleen heel laks maar doet hij simpelweg heel vervelend (ik hou het beleefd). Ik was me hier gigantisch druk in aan het maken tot ik plots wat afstand nam en een inzicht kreeg. Wellicht het inzicht waarvan ik al sprak in mijn artikel over Mars en Uranus. Ik besefte plots dat de alles wat er gebeurde een signaal was dat het tijd is om te verhuizen en elders aan een nieuw leven te beginnen. Dat was een heel bevrijdend gevoel en bovendien hadden de mensen die mij na aan het hart liggen exact hetzelfde idee. Zo werd een turbulente, vervelende situatie plots een opening naar een nieuw én beter leven. Als het leven je citroenen geeft, maak er dan limonade mee.

Ik had al een voorspellende droom gekregen vorige week waarbij ik aan het raam van m'n appartement naar buiten stond te kijken. De lucht werd plots heel donker en er kwam een gigantische storm aan. Naarmate deze dichter kwam werd het zelfs een tornado. Er was geen tijd meer om te vluchten en het enige dat ik kon doen was hulp vragen aan Jezus. Die verscheen onmiddellijk en samen bleven we krachtig staan tot de storm was gepasseerd. Een prachtig symbool.

Met de retrogrades van Saturnus, Pluto, Neptunus en weldra op 26 juli ook Cheiron (die al voelbaar is), krijgen we een duidelijk beeld van wat we ontgroeid zijn. Ze laten ons zien waar we onszelf tekort doen of waar we klaar mee zijn. Het is dan kwestie om de daad bij het woord te voegen en moedig verder te stappen. Moed is onderdeel van het 8-jaar waar we nu inzitten, het jaar 2024 met als bijkomende thema's persoonlijke overwinningen, kracht, authenticiteit en autoriteit. 

Het nodigt ons uit om nog meer onszelf te zijn en te kiezen voor wat goed voelt (niet wat logisch lijkt of beredeneerd kan worden). Vanaf het moment dat je voelt dat er expansie is, dat je openbloeit, dat je mogelijkheden ziet, dat je blij wordt en dat je je in jezelf zegt 'ja, dat wil ik', dan weet je dat het juist is. 
Je hoeft je verder niet bezig te houden met de manier waarop iets zich zal manifesteren. Het is kwestie om je hart of intuïtie te volgen en het Hogere zorgt voor de rest. Daarop moet en kan je vertrouwen. Zet je wens of intentie uit en de rest wordt geregeld.

Tot slot nog een interessante bevestiging van wat ik vorige week publiceerde i.v.m.  de Mars-Uranus conjunctie. Ik zei dat er grote gebeurtenissen zouden plaatsvinden zowel op persoonlijk als op globaal vlak. Niet alleen werd er gisteren een moordaanslag gepleegd op Trump, hieronder ook het beeld van nét na de aanslag. Het is hetzelfde symbool als de afbeelding die bij m'n artikel stond. 
Dat geheel terzijde maar leuk om te zien dat m'n antennes steeds beter afgesteld staan. Radio Stefan. lol

Kijk eens even voor jezelf wat je ontgroeid bent en waar je klaar mee bent. Je nieuwe toekomst begint vandaag. Ik herhaal hier graag nog even wat ik al schreef in mijn prognose voor juli: Troefkaart: Doe het anders en neem initiatief! 🦸🏻‍♂️

Fijne week en ik ben er weldra terug met een artikel over de Volle Maan van 21 juli aanstaande.

Foto (c) Pham Chung & Rebecca Droke/AFP via Getty Images



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.