Verandering


De kolibrie is niet alleen de enige vogel die achteruit kan vliegen, het is ook de enige vogel die met z'n hart vooruit vliegt. Symbolisch voor moed en een open hart, en eveneens thema's van het jaar 2024. Bovendien maken de vleugels van de kolibrie een 8-vorm of oneindigheidsteken in de lucht. 
De kolibrie wordt niet voor niets heel hoog aangeprezen in het sjamanisme, z'n fijn trillende energie wordt zelfs aanzien als de allerhoogste spirituele energie.

Een ander thema van het getal 8 of het jaar 2024 is zelf-voorziening of zelf-redzaamheid. Het cijfer 8 is als een gesloten systeem waar de energie eeuwig in kan blijven rondgaan. Die energiestroom komt van de eeuwigdurende Bron van alle leven die in elk van ons zit. Dat is ware kracht, het besef dat er een Hogere kracht in ons zit die veel groter en wijzer is dan ons kleine, beperkte zelf en die ons voedt en begeleidt.

Na een turbulente week, met de conjuncties Mars-Uranus en Volle Maan-Pluto, gevuld met grote gebeurtenissen als een moordaanslag, een wereldwijde computerstoring en het terugtrekken van een presidentskandidaat, zijn de kaarten niet alleen globaal maar ook persoonlijk herschud. We zien duidelijk wat niet (meer) werkt of loopt en waar verandering noodzakelijk is. Het is nu kwestie om die verandering door te voeren en eerlijk of authentiek te zijn met onszelf.

We voeren een machtsgreep uit in ons binnenste en bevrijden onszelf van de kettingen van het verleden, de emotionele bagage en overtuigingen die ons klein hielden.

Wat brengt de toekomst? We zullen zien zei den blinde tegen z'n dove kolobrie euhm hond. 🐶 

Foto (c) AARN GIR


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.