Kosmisch weerbericht


Er was gisteren een uitbarsting op de Zon gevolgd door een nog grotere uitbarsting deze nacht. Dat maakt dat je vandaag 'brak' wakker wordt en je afvraagt welke vrachtwagen over je heen is gereden.

Bovendien zitten we in de na-weëen van de pittige Volle Maan conjunct Pluto waarbij hele grote thema's werden getransformeerd, in de verwerkingsfase van de Mars-Uranus conjunctie van vorige week én in de assimilatie van zowel een gammastraal-uitbarsting zaterdagnacht evenals torenhoge energie van de Schumann-resonantie. Deze laatste is overigens helaas niet meer publiek zichtbaar sinds gisteren. ik heb ze nog een e-mail gestuurd met de vraag om met het hart te kiezen net als Kol. Stanislas Petrov in plaats van met het verstand maar ik vrees dat een verzoek van een onbekende Belg weinig effect zal ressorteren. Onderaan de pagina alleszins één van de laatste beelden van de meter met daarop de torenhoge pieken. Vaarwel Schumann-meter!

Er is veel energie te verwerken aan het begin van deze week en dat maakt dat, in combinatie met de grote levensthema's die aangepakt worden, er veel onzekerheid en twijfel is. Dat is logisch want ons lichaam en onze geest worden herschikt en dat zal weldra in de buitenwereld te zien zijn. Voorlopig is het kwestie van de energie zijn werk laten doen en de tekens te volgen die je op je pad krijgt. Als je nog niet zeker weet waar je naartoe gaat, dan is dat normaal want dat is de fase waar we inzitten. Als een glas water dat geschud werd en dat zich begint te nestelen. Momenteel zitten we in de fase net na het schudden en het water is nog troebel. Weldra wordt alles helder. Hou er vandaag en morgen bovendien nog rekening mee dat de energie van de Volle Maan nog verder doorwerkt. 

Eind deze week volgen ook nog de retrogrades van Cheiron en op 5 augustus begint ook een nieuwe Mercurius retro. Cheiron gaat retro in Vissen wat diepere heling brengt van alles wat met innerlijke vrede, geloof, Hogere zelf en verlichting te maken heeft. Mercurius zal de ganse retrograde in Leeuw staan, wat thema's van zelf-expressie, plezier, creativiteit en kinderen op de voorgrond brengt om te herbekijken. Als vanzelf zullen er dan weer oude bekenden als situaties op ons pad komen. Dat is echter niets nieuws want wie de energie van afgelopen weekend op de juiste manier assimileerde deed dat als vanzelf al.

Dit alles is ook een aanloop naar de Leeuwenpoort op 8 augustus, dit jaar een 8-8-8 combinatie, waarbij Sirius zoals elk jaar een grotere invloed heeft op onze Aarde. De kaarten van ons leven worden herschud en het is nog even wachten voor we ze mogen omdraaien.  Begin augustus staan er 5 hemellichamen retrograde (Saturnus, Pluto, Cheiron, Mercurius, en Neptunus) wat niet alleen voor inkeer zorgt maar ook voor retrospectie. Het doel daarvan is om lessen te trekken uit het verleden en het nu anders te doen, op een luchtigere, vrolijkere manier.

Foto (c) The New York Public Library

Afbeeldingen (c) swpc noaa & sosrff tsu ru




Reactie plaatsen

Reacties

Koen
een maand geleden

Hey Stefan, ik keek nog eens op je blog en zie dat je opnieuw een nieuwe weg gaat. Hopelijk heb je de hulp gekregen die je nodig had om te starten. Veel succes en geluk.
Greetz Koen